Posíláme energii lékařům!

Posíláme energii lékařům!

10 Nov 2020Team Sens

Moc si v těchto nelehkých časech vážíme podpory, které se nám dostává. Protože víme, jak důležitá teď vzájemná pomoc je, rozhodli jsme se v tomto řetězu dobrých skutků pokračovat a podpořit ty, kteří bojují v první linii. Stali jsme se partnery skvělého projektu #EnergiLékařům, který posílá energii v podobě výživných svačin doktorům, sestrám a dobrovolníkům v boji s celosvětovou epidemii.

Nezištný projekt pro dobrou věc

Projekt Energii Lékařům funguje velice jednoduše. Organizátoři vybírají příspěvky od tebe a dalších dobrých duší (už skoro 5 mil. Kč), za které nakupují výživné potraviny a ty pak rozesílají do 70 zdravotnických a hygienických pracovišť ve všech krajích celé České republiky.

99,5 % peněz jde na potraviny

Projekt na webu uvádí, že v současné době vynakládá 99,5 % vybraných peněz na nákup potravin. Zbývající 0,5 % tvoří náklady spojené s obalovým materiálem, ochrannými pomůckami a občerstvením pro dobrovolníky, kteří balíčky kompletují. Díky podpoře partnerů je přeprava balíčků po celé republice zadarmo. A výhodou jsou i slevy, které partneři poskytují na potraviny v balíčcích. Sens v tomto není výjimkou, naše produkty dodáváme za symbolickou částku. Díky tomu všemu se můžeš spolehnout, že tvůj příspěvek je využit opravdu maximálně efektivně.

Mrkni na stránky #EnergiLékařům a podpoř je! www.energiilekarum.cz

Poslali jsme s tvou pomocí už přes 14 000 Sens produktů

Možná si pamatuješ fotku, na které naše Anežka předává zásilku tyčinek z bezpečné vzdálenosti autorovi projektu, Janu Lukačevičovi. Podobným způsobem jsme na jaře díky veškeré podpoře poslali doktorům přes 14 000 Sens produktů. Měli jsme z toho velkou radost, a proto jsme se bez váhání zapojili i do další vlny pomoci, která je vzhledem k současné situaci snad ještě důležitější než ta první.

Řídí to skvělí lidi

Iniciátor celého projektu Jan Lukačevič oslovil několik lidí z různých oborů a na jaře během 24 hodin vybrali 1,3 milionu! Tohle nadšení pro aktivity s pozitivním dopadem je nám v Sens týmu velmi blízké. Jan Lukačevič je nám navíc sympatický ještě svou "běžnou" prací. Když zrovna nepomáhá lékařům, tak zkoumá vesmír pro Akademii věd České republiky. Dokonce se podílel na konstrukci modulu, který přistane na Marsu v roce 2021. My jsme stále přesvědčeni, že první zvířecí farmy na Marsu budou cvrččí. Možná v budoucnu spojíme síly ještě v jiném projektu?

Pojď do toho s námi znovu

Věříme, že stále existuje spousta ochotných lidí, kteří našim doktorům chtějí práci aspoň trochu zpříjemnit kvalitní a výživnou svačinou. Pojď s námi společně ještě jednou poslat #EnergiLékařům. Má to smysl!

More articles