Kde nás najdete – Fitness Victory

Kde nás najdete – Fitness Victory

27 Mar 2019SENS CZ Admin

Tyčinka s cvrččí moukou už není jen zajímavost, kterou si koupíte online. Výrobky SENS se na svých pultech chlubí již řada skvělých kamenných prodejen. Jednou z nich je Fitness Victory, moderní a kvalitně vybavené fitko, které vám nabídne vše od cardio zóny, přes skupinové lekce a špičkové trenéry, až po výživové poradenství. Vyzpovídali jsme pro vás Jiřího Vilímka, spolumajitele a manažera Fitness Victory.

Proč jste se rozhodli prodávat SENS tyčinky?

Především nás zaujala myšlenka cvrččí mouky. Je to něco, o čem jsme doposud neslyšeli, takže to byl takový malý experiment. Bílkoviny v tyčinkách jsou stejně účinné jako ty živočišné, což je hlavní důvod, proč jsme tyčinky začali odebírat.

Jakou tyčinku a příchuť máte ve Fitness Victory nejraději?

Za mě jsou chutnější proteinové. Myslím, že ve fitness prostředí klienti tyto tyčinky preferují, energy tyčinky se zase více upřednostňuji v outdoorových aktivitách. Osobně jsem si nejvíc oblíbil příchuť arašídového másla a skořice, která je zároveň ve Fitness Victory i nejprodávanější.

Jak hodnotíš SENS tyčinky ve srovnání běžnými tyčinkami?

Největší rozdíl vnímám asi v chuti. Tyčinky SENS nejsou tolik sladké, což třeba já ocením. Nemám rád tyčinky, po kterých jsem přeslazený.

Jak tyčinka zapadá do tvé stravy?

Pokud mám náročný den, trénink s klienty, děti, studium, schůzky a do toho svůj vlastní trénink, dost často nemám čas připravit si svačinu. Tyčinku si obvykle dávám před cvičením nebo po něm, jako svačinu. Jinak jsou pravidelnou součástí mé závodní přípravy, ale taky je ocením na dovolených, nebo dlouhých leteckých přesunech.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

GRATULUJEME, Jiřímu Vilimkovi k fantastickému výkonu a prvenství na soutěži EVLS SHOWDOWN PRAGUE 2018 v kategorii Men´s physique a 4. místo v historicky poprvé v ČR kategorii Classic physique masters. Ve stejnou dobu bojoval na Arnold Classic Europe Spain, Michal Komosný, který obsadil krásné 6. místo. Oboum borcům blahopřejeme a přejeme hodně štěstí na dalších soutěžích a více můžete shlédnout ve fotogalerii a společném tréninkovém videu na Ronnie.cz @jirivili @michalkomos @evls_prague_showdown_official @arnoldclassiceurope @ronnie.cz @sensfoods @gymtimeczsk . . . #fitness #bodybuilding #winner #sportlover #sportaddicted #motivation #competition #evls #evlspragueshowdown #mensphisique #classicphisique

Příspěvek sdílený Fitness Victory (@fitness_victory),

 

Jak lidi reagují na to, že je v SENS tyčinkách cvrččí mouka?

Občas máme na recepci ochutnávku tyčinek SENS. Klient vyzkouší, jde si zacvičit a pak se vrátí znovu ochutnat. Některé pohledy (zvlášť) žen po skončení tréninku, kdy se dozví, že tyčinky jsou z cvrččí mouky, jsou k nezaplacení!

Obecně na to lidé nejsou zvyklí. Většina je překvapená a už jenom z principu, že je tam cvrččí mouka, se bojí ochutnat. Pokud se ale od toho člověk oprostí, vlastně to v tyčinkách ani nepozná. Ti, kteří se rozhodnout ochutnat jsou vždycky mile překvapení.

To já asi úplně posuzovat nemůžu. Doba jde dopředu a s ní i zdravá strava, včetně jedlého hmyzu. Myslím si, že je velká pravděpodobnost, že postupem času to budou lidi vnímat jinak, nebudou to brát jako něco odporného, ale jako fajn doplněk stravy.

Sledujte Fitness Victory, fitko, které dbá na kvalitu.

More articles