Recepty

Recepty na vánoční cukroví s cvrččí moukou
18 Nov 2021
Advent se blíží a nikdy nebyla lepší příležitost udělat si oblíbené vánoční cukroví o chlup zdravější, a to díky cvrččí mouce. Zobnout si sem tam hmyzu už není takové tabu, mnohem víc lidí už teď ví, jak je hmyzí protein udržitelný, etický a výživný. Sepsali jsme pro tebe několik našich oblíbených receptů, které tě mohou inspirovat k upečení něčeho netradičního, chutného a výživného.
Jak využít cvrččí mouku v kuchyni?
08 Oct 2021
Věděli jste, že cvrččí mouka se dá použít téměř do každého receptu? V kuchyni se dá využít na mnoho způsobů a nejlepší na ní je, že nemá velký vliv na chuť hotového jídla. Věříme, že se časem stane běžnou součástí každé moderní domácnosti. Pokud chcete začít experimentovat, máme pro vás několik tipů.
Cookies z cvrččí mouky
04 Oct 2021
Cvrččí mouka je stále populárnější jako přísada do pečení. A my čím dál tím častěji dostáváme krásné fotografie a recepty na různé dobroty, které jste připravili. Moc díky, jste skvělí! Ty nejlepší z nich zveřejníme zde na našem blogu pro inspiraci ostatním.
Umixuj si: Čoko-mango smoothie
17 Sep 2021
Udržovat se v kondici je makačka! Sami to moc dobře známe. Ale co tě nezabije, to tě posílí! Takže už nehledej výmluvy proč to nejde a za odměnu si po každém tréninku naordinuj tohle super dobré, osvěžující a hlavně výživné smoothie. 
Recept na dort s cvrččí moukou
17 Sep 2018
Cvrččí mouku lze v kuchyni využít na spoustu způsobů, tak proč nezačít nějakou dobrotou. V tomto článku vám prozradíme, jak si doma připravit Makový dort s cvrččí moukou a malinami.