Blog

Kde nás najdete – Vitaland
27 Jul 2019
Dalším místem, kde najdete výrobky SENS s cvrččí moukou je největší síť se sportovní výživou a doplňky stravy v české republice, Vitaland. Líbí se nám, že Vitaland myslí na kvalitu a životní prostředí a zařazuje novinky, které tomu odpovídají. Naše oblíbené otázky jsme tentokrát položili prodejci ve Vitalandu v Palladiu, Lukášovi Tomčalovi.
Kde nás najdete – Woodoo People
19 Jun 2019
Dalším místem, kde najdete výrobky SENS s cvrččí moukou je tradiční kamenný obchod s ovocem a zeleninou Woodoo People. Spolupráce s lidmi, kteří také řeší kvalitu potravin a životní prostředí pro nás byla velmi snadnou volbou. Woodoo People jsme se zeptali na pár našich typických otázek, abyste si je také oblíbili.
Tréninková strava pro spartany
14 Jun 2019
Vytrvalostní a silový trénink, který Spartani podstupují vyžaduje kvalitní stravu. Bez ní by neměli dostatek energie na trénink ani kvalitní regeneraci po něm. Pojďme se podívat, jak taková strava vypadá a jak může pomoci jedlý hmyz a cvrččí mouka.
Kde nás najdete – Železná Koule
29 May 2019
Dalším místem, kde najdete výrobky SENS s cvrččí moukou jsou tělocvičny Železná Koule. Jsou to prostory, kde nenajdete nemotorné posilovací stroje, cvičí se tam především s kettlebells, neboli železnými koulemi. Líbí se nám jejich individuální přístup a snaha člověka opravit spíše než zničit. Michal "Radar" Vrátný nám jako zakladatel odpověděl na pár našich oblíbených otázek.
Rozhovor s Lucií Hrozovou
09 May 2019
Máme obrovskou radost, že můžeme spolupracovat s tak úžasnými lidmi jako je Lucka Hrozová. V dnešním rozhovoru se vám pokusíme představit, jak cvrččí mouka zapadá do stravy jedné z nejlepších českých horolezkyň a jaký skrytý benefit SENS tyčinky mají pro ty, kteří milují výlety do hor.
Kde nás najdete – Namastery
26 Apr 2019
Další v řadě míst, kde najdete výrobky SENS s cvrččí moukou je studio jógy Namastery. Máme velkou radost, že jsme navázali spolupráci s dalším prostorem, kde lidé pracují na svém rozvoji a záleží jim na tom, co jí. Vyzpovídali jsme pro vás zakladatelku studia Barbaru Skuherskou, abyste Namastery trochu lépe poznali.